"Enter"a basıp içeriğe geçin

Göztepe, BAY haftasını değerlendirmek istiyor

Göztepe’deki yeni teknik ekip, BAY haftasını değerlendirecek ve kötü gidişatı tersine çevirmeye çalışacak.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Göztepe, lige galibiyetle başlasa da sonrasında oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak beklentileri karşılayamadı. Teknik direktör Turgay Altay kötü bir durumun ardından görevden alınırken, Altenordo derbisi yardımcı antrenör Sadeq Ahmed Balchi’nin yönetiminde 1-0’lık skorla oynandı. Teknik direktör arayışına devam eden Göztepe, Türkiye’de ilk denenen yeni yapılanmaya gitti. Sırp futbolcu Radomir Kokoviç’i futbol metodolojisi direktörü olarak atayan Guztepe, Futbol Takımı A’nın teknik direktörlüğüne Ekrem Dağ’ı (teknik görevli), yardımcı antrenör olarak ise profesyonel lisansa sahip yerel teknik adam Şakir Özkiyimoğlu’nu ekledi.

15 gün hazırlık fırsatı

Yeni atanan teknik heyet, takımla sadece bir gün çalıştıktan sonra Pendikspor maçından 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Takımın performansı hem hücumda hem de savunmada beklentileri karşılayamazken, Körfez Haftası’na atıfta bulunan Şakir Özkiyimoğlu, kötü gidişatı sona erdirmek için sorumluluk alacaklarını ve bunun farkında olan ve hisseden oyuncularla yollarına devam edeceklerini söyledi. Göztepe logosu.

Bu hafta lig maçı oynanmayacak olan Göztepe’de yeni teknik direktör kadrosu, oyuncuları yoğun bir antrenman rejimine sokarak izleme fırsatı bulacak. Yaklaşık 15 gün hazırlık yapma fırsatı bulan sarı-kırmızılı ekip, ligin dokuzuncu haftasında 16 Ekim Pazar günü Tuzlaspur’u konuk edecek. Yeni teknik ekip, söz konusu süreçte kadro değişikliği yapacak olan Tuzlaspor testini başarıyla tamamlayarak kötü gidişata son vermek ve yeni bir sayfa açmak istiyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir