"Enter"a basıp içeriğe geçin

Denizlispor U17 galibiyet şifresi ile ilk maça hazırlanıyor

Development Elite U17 B Ligi’nde mücadele edecek olan Denizlispor U17 takımı, yeni sezon hazırlıklarına devam ederek ilk maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Development Elite U17 B Ligi’nde mücadele edecek olan Denizlispor U17 takımı, yeni sezon hazırlıklarına Doğan Demircioğlu Sahası’nda başantrenör Mustafa Ali Gözkaya gözetiminde devam ediyor. Genç horozlar, 15-16 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında oynanacak ligin ilk maçına 3’lü şifre ile hazırlanıyor. Teknik yetkili Mustafa Ali Jozia, yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek, “25 Temmuz civarında başladık, şu an iki ayı bitiriyoruz. İyi çalışıyoruz. Doğan Demircioğlu sahasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ligin başlamasını bekliyoruz. Maçımız geçen hafta görüntülendi Program açıklandı. 1 Ekim itibariyle maçımız vardı. Adanaspor geliyor. Ancak bu hafta başında bir habere göre maçlar 15 gün ertelendi. Maçlar 15 Ekim’de başlayacak.”

“Çalışmalarımızı her geçen gün artırıyoruz”

Önceliklerinin sonuçtan çok futbolcuların eğitimi olduğuna işaret eden teknik yetkili Josiah, “Biz geldiğimizden beri bunu söylüyoruz. Yıllardır birlikte oynayan ve kesinlikle bu eğitim sürecinden geçen bir grubumuz var. Futbolda her sene tecrübe kazanan bir grup, eski hocalarımız da buna bir şeyler katmışlar. Ama tabi ki 15-16 yaşını doldurmuş oyuncuların da yavaş yavaş A takımı seviyesine yaklaşması gerektiğini düşünüyorum. nasıl bir ekip olacak. Her geçen gün çalışmalarımızı artırıyoruz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir