"Enter"a basıp içeriğe geçin

Öğrenciler, öğrencilerin mutfak eşyalarını yaptı

Bayport Meslek Lisesi öğrencilerinin ürettiği basketbol potaları ve tenis masaları ilçe genelindeki okullarda kullanılacak.

Bayport Anadolu Mesleki ve Teknik Ortaokulunda üretilen tenis masaları ve basketbol potaları, ihtiyaçları dikkate alınarak Milli Eğitim Bölge Müdürlüğü tarafından belirlenen okullara teslim edilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokole göre Anadolu Mesleki ve Teknik Liseleri tarafından üretilen tenis masaları ve basketbol potaları, “10.000 Okul Projesi” kapsamında illerdeki ihtiyaç sahibi okullara kurulacak. Temel Eğitim Projesi’nde”.

İki bakanlık arasında imzalanan protokol kapsamında, Anadolu Bayport Mesleki ve Teknik Lisesi, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma çerçevesinde 7 okul için 1 masa tenisi ve 1 basketbol topu üretti. 4 okul için çemberler ve ayrıca öğrencilerin spor faaliyetlerine erişmesine yardımcı olmak için transferler ve montajlar gerçekleştirdim.Katkıda bulunmaya başladım.

Milli Eğitim Bölge Müdürü Rahmi Güney, şube müdürü Dorsun Yeşil ile birlikte Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi tarafından üretimi tamamlanan spor malzemelerinin montaj sürecini inceledi. Massat köyündeki Didi Korkut İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek belli bir düzen içerisinde devam eden çalışmalarını sürdürdü. Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi’nin yürüttüğü bu çalışmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçen herkese teşekkür etti. Öğrencilere sunulan yeni oyunların ve oyun alanlarının faydalı olması ümidiyle oyunları öğretmen ve öğrencilerle birlikte açtı.

Açılışın ardından öğrencilerle sohbet eden Goni, öğrencilere kitap ve kırtasiye hediye etti. Ardından öğretmenlerle yaptığı görüşmede genel durumu değerlendirerek okul müdürlerine ve öğretmenlere başarılar diledi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir