"Enter"a basıp içeriğe geçin

İki ev ve bir ahır sopayla yandı

Ankara’nın Gubok ilçesinde çıkan yangında iki ev ve bir ahır kullanılamaz hale geldi.

İlçenin Kyzlorn kırsalındaki Ömer Çalışkan ve Zubair Çalışkan’a ait bir ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, ahırın bitişiğindeki evlere de sıçradı.

Mahalle sakinlerinin aktardığına göre, kaza mahalline Gubok Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ve su deposu sevk edildi.

Jandarmanın olay yerinde güvenlik önlemi aldığı mahalleye giden Çobuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da mahalle halkıyla birlikte silahlı çatışmaya müdahale etti.

Komşular, yangının yayılmadan önce ahırda evlerde ve hayvanlarda yaşayanları tahliye etti.

Yangının mahalledeki diğer evlere sıçramaması için çaba gösteren ekipler, yangını güçlükle kontrol altına almayı başardı.

Yangında iki ev ve bir ahır kullanılamaz hale geldi. Ayrıca yangında 50 boş kovan ile çok sayıda odun ve saman yanarak 5 kovan öldü.

Büyük bir felaketin atlatıldığını belirten Jobok Belediye Başkanı Atti. Baki Demirbaş, evleri yanan vatandaşlara “bir an önce iyileşmeleri” dileklerini ileterek, “Allah’a şükür, ölü veya yaralı vatandaşımız yok. Allah bizi şerlerden korusun, devletimize zarar vermesin. Yaralar” dedi. Yangında yaralanan vatandaşlarımızın hepsi birlikte iyileşecek.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir