"Enter"a basıp içeriğe geçin

Dikimevi hem ihtiyaç sahiplerine hem de belediye bütçesine katkı sağlıyor

Cihan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye bünyesinde faaliyet gösteren dikiş evinin bölgede yaşayan dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladığını ve belediye bütçesine ekonomik katkı sağladığını belirtti.

Başkan Erdem, Cihan’ın dikişevindeki hanımlarının, mahallede yaşayan vatandaşlar için şu ana kadar 7 bin 468 el çantası, 7 bin 765 havlu, 5 bin 109 önlük, 605 renkli el çantası, 23 kare çanta ve 200 eşarp diktiğini söyledi.

Dikişhanede toplam 21 bin 350 ürünün dikildiğini kaydeden Başkan Erdem, Cihan Belediyesi’ne bağlı Funda Avje Halkevi’ndeki protokol masalarına 90, Cihan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ise 296 bere (bere) dikildiğini söyledi. ), 24 çalışma pantolonu, 12 beyaz. Önlükler dahil toplam 332 ürün dikildiğini kaydetti.

Cihan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Murat Göjbakan Kültür Merkezi için 8 adet perde diken dikiş evindeki kadınların, belediyedeki kadın eli çalışanları için de 67 adet bere (bere şapka) diktiği bildirildi. ve güvenlik birimleri.

Başkan Erdem, Ceyhan’da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı dolayısıyla dikimevine Ceyhan belediyesi logolu 4 masa örtüsü, 3 metre genişliğinde ve 1 metre uzunluğunda 25 adet pankart ve 100 adet işlemeli çanta dikildiğini belirtti. Etkinlik alanına portakal çiçekleri ile süslenmiş 4 adet kostüm dikildiğini, bölgede düzenlenen gezi etkinlikleri için 360 adet sırt çantası üretildiğini belirtti.

Cihan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cihan halkının rahatı, huzuru ve mutluluğu için gece gündüz çalışan ekiplerin ve kadınların çok daha güzel işlere imza atacağını sözlerine ekledi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir