"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kortej, Tekirdağ’da Amatör Spor Haftasına Girdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 3-10 Ekim tarihleri ​​arasında ilan ettiği Amatör Spor Haftası nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da etkinlikler düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle her yıl 3-10 Ekim tarihleri ​​arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası kapsamında Tekirdağ ilinde yürüyüş düzenlendi. Tekirdağ İlçesi Süleymanpaşa sahil yürüyüş alanında düzenlenen yürüyüşe Tekirdağ İlçesi Gençlik ve Sporcular Müdürlüğü ile Tekirdağ Amatör Spor Kulübü sporcuları katıldı.

Tekirdağ İlçesi Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Özgün, miting sonunda yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın açıkladığı Amatör Spor Haftası’nda çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. 43 branşta turnuvalar düzenleyeceğiz. Bu hafta boyunca yarışmalar düzenleyeceğiz ve bu yarışmalara katılan tüm sporcuları ödüllendireceğiz.” “İnşallah aranızda şanlı bayrağımızı dalgalandıracak, İstiklal Marşımızı söyleyecek onlarca sporcu olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak tüm imkanlarımızla yanınızdayız” dedi.

Özgün’ün konuşmalarının ardından Gençlik ve Spor Bölge Müdürü bünyesinde Karateli çocuklar gösteri yaptı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir