"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ampute milli futbol takımı son 16 turunda Meksika ile karşı karşıya geldi.

2022 FIFA Dünya Kupası Ampute A Grubu üçüncü maçında ampute milli futbol takımı Haiti ile 1-1 berabere kaldı. Al Hilal-Stars, son 16 turunda Meksika ile karşılaşacak.

Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Ampute Futbol Şampiyonası’nda, ampute milli futbol takımı, TFF Hasan Doğan milli takım kampında ve 1 Nolu Stadyum’daki antrenman tesislerinde Haiti ile karşı karşıya geldi. Haiti 15. dakikada Richard Redondo’nun golüyle öne geçerken, milli takım 23. dakikada Kemal Gulich’in golüyle karşılık verdi, mücadelede başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Bir önceki maçta son 16 tura kalmayı garantileyen ve Al-Hilal’in yıldızı Al-Hilal, bu sonuçla ilk grubu, aynı puanla lider olan Haiti ve Meksika ile yaptığı maçın ardından ikinci sırada tamamladı.

Mehmet Büyükçekçi ve Derson Özbek’ten destek

TFF Başkanı Mehmet Büyükçe, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dorsun Özbek, TFF Başkan Yardımcısı ve Engelli Federasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Dünya Engelliler Futbol Federasyonu Başkanı ( WAFF)) Seni tanıyorum. Karşılaşmayı EAFF Başkanı Matthews Widlak ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Ölmez tribünlerden izledi.

Milliler, Dünya Kupası açılış maçında Fransa’yı 3-0, ikinci maçta Liberya’yı 5-0 mağlup etti. Bugün Riva’da oynanan diğer A Grubu maçında Liberya, Fransa’yı 4-0 mağlup etti.

Son 16’nın rakibi Meksika oldu.

Ampute milli futbol takımı, amacı şampiyon olmak olan Dünya Kupası’nda oynadığı 3 grup müsabakasında 7 puan toplarken, son 16 turda 7 puan toplarken, iki takım kampta karşı karşıya gelecek ve iki takım karşı karşıya gelecek. antreman tesisleri. .

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir