"Enter"a basıp içeriğe geçin

Başkanlar Söke’ye güven verdi Ticaret Borsası

Söke Ticaret Borsası seçimleri yapılırken, Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağl ve Dernek Başkanı Ali Özdereşioğlu, tek listeli seçim konusunda kendilerine güvence verdi.

Söke Ticaret Borsası seçimleri yapıldı. Söke Ticaret Borsası bünyesinde faaliyet gösteren kuruluşlar, yeni meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti. Saat 10:00’da borsa konferans salonunda başlayan oy verme işlemi saat 17:00’de sona erdi. Oy kullanma hakkına sahip 79 borsa üyesinden 53’ü seçimde oy kullandı.

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Najat Sağil, seçimin tüm Söke Ticaret Borsası üyeleri için hayırlı ve umut verici olmasını temenni ederek, “Tüm üyelerimize destek verdik. Şimdiye kadar yaptıklarımız ortada. İnşaat işleri ruhsatlı depoda kaldı. Söke ve Borsa İstanbul’un güveniyle bu güzel işi güvenle bitirmek istiyoruz. “

Dernek Başkanı Ali Özdiriçoğlu, “Borsa camiamıza bize duydukları güvenden dolayı teşekkür ederiz. Harika şeyler yaptık ve daha fazlasının geleceğini umuyoruz. Borsamız ve Söke’miz için iyi olabilir.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir