"Enter"a basıp içeriğe geçin

Osmancık’ta okul servisleri kontrol ediliyor

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına ulaşabilmeleri için servis araçları kontrol edildi.

Mahkeme çevresinde polis, jandarma, polis ve Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, otobüs şoförlerine uygulamalı eğitim verilerek ulaşım belgeleri ve mesleki yeterlilikleri kontrol edildi. Otobüs şoförleri, karşılaştıkları zorlukları dile getirerek, hafta sonları yurtlarda kalan ve köylerde evlerine gitmek isteyen öğrencileri yanlarına aldıklarını, yanlarında olmadığı takdirde aileleri ile yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makinisi, böyle bir durumda yolcuların veya öğrencilerin ulaşım listesinden çıkarılmaması gerektiğini, kayıtlı sürücü dışında hiç kimse tarafından kullanılmaması yönünde mutlak bir yönerge olduğunu belirterek, ve bunu yapsalardı, Shuttle sürücülerinin zorluklarla karşılaşacağını söyledi.

2022-2023 eğitim öğretim yılında, temel eğitimde 31 servis aracıyla 457, özel eğitimde 5 araçla toplam 50 öğrenci, ortaöğretimde toplam 15 araçla 222 öğrenci ve toplam 729 öğrenci olmak üzere toplam öğrenci sayısı 729’dur. Osmancık Eğitim Sisteminde 2022-2023 eğitim öğretim yılında 51 adet Servis aracı ile.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir