"Enter"a basıp içeriğe geçin

Fatih’te yolcu seçen 3 güzel taksici

İSTANBUL (İHA) – Fatih’te gerçekleştirilen taksi denetiminde yolcu almaktan 3 sürücüye 823 bin lira para cezası verildi. Cezalı ticari taksilere 10’ar gün geçiş yasağı getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetim Şubesi sivil trafik ekipleri, Fatih Aksaray’da taksicilere yönelik inceleme yaptı. Denetim sırasında durdurulan taksicilerin gerekli belge ve evraklara sahip olup olmadığı kontrol edildi. Polis ekipleri, sürücülerin emniyet kemeri takıp takmadıklarını, yolcu alıp almadıklarını ve taksimetreyi kontrol etti. Denetimlerde yolcu seçen 3 taksiciye 823 lira ceza verildi. Öte yandan yolcu almaya karar veren taksicilerin araçlarına 10 gün süreyle yürüme yasağı getirildi.

“Saat 2’de, arabayı saat 3’te çevireceğim.”

Ceza alan sürücü Abdul Rahim Kara, “Bir şey söylemedim. Eminönü’ne gideceğini söyledi. Karşıdan karşıya geç dedim. Bana para cezası verdi, arabayı bağladı. Başka bir şey yok. Saat iki oldu. saat, arabayı üçte çevireceğim.”

Başka bir sürücü olan Fahreddin Bağış, “Başka ne yazacağımı bilemedim? Bir arkadaşıma sordum, “200 lira yazıyor” dedi. Baktım, polis geldi ve beni hemen götürdüler.”

‘Biz çalışmıyoruz, siz de çalışmayın’

Şoför Selim Cengal, inceleme sırasında verilen para cezalarına cevaben, “Pazarlık yapmak zorunda kalacak. Ama taksicilerimizde iş yok. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na taksiye binip işletmiyoruz. Biz yapmıyoruz. çalış, çalışmamalısın. Oradan onları buradan almak yasak. Nerede duralım?” İfadelerini kullanın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir