"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kaçak avcılar çok fazla alkol aldıklarında düğünü mahvetti.

Avcılar’da Türkmen vatandaşlarının ev sahipliğinde düzenlenen düğünde şarap içen bir kişi salonu kırarak tartışmaya başladı. Karşı çıkan kavgayı ayırmaya gelen polisler, bir kişi yaralandı, olaya karışanlar tutuklandı.

Kaza, dün akşam Avcılar Parseler semtindeki düğün salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Türkmenistan vatandaşlarının düğününe katılanlardan birinin çok fazla içki içmesi üzerine salonda tartışma çıktı. Olayların artması üzerine vatandaşlar polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı ayırmaya çalışırken, kavgaya karışanları karakola götürmek istedi. Ancak şahıslar direndi ve bir kaçak sokakta yakalandı. Bir kişinin yaralandığı olayda, polis ekipleri arbedeye karışanları gözaltına alarak karakola götürdü.

Kavga anları ve polis karşıtlarının anları vatandaşların telefonlarıyla kayıt altına alındı. Alkollü bir kişinin kendisini sokağın ortasında yere yatırarak sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Serhat Sarı isimli görgü tanığı olayı anlatırken, “Önce alkol içtiler, Türkmenler kavga ediyorlardı. Yabancı uyruklular düğün yapınca burada kavgalar bitmez. Daha sonra iki polis geldi, polise de saldırdılar. biz vatandaş olarak müdahale ettik.Takviye ekipleri gelince olaya karışanları tutukladı.Ayrıca ayırmaya çalışan polise de saldırdılar.Bugün başka bir ekip geldi ve düğün salonu sahibine ifade vermek için karakola kadar eşlik etti.Hayatta olduklarından rahatsızlar. Bu tür kavgalar ve bu tür kavgalar istemiyoruz.”

Çatışmayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir