"Enter"a basıp içeriğe geçin

Bir Noel hediyesi çalındı ​​ve polis kardeşler onu geri verdi

Polis, annesinin doğum günü hediyesi olarak aldığı bisikleti çalınan çocuk için harekete geçti. Çalınan bisiklet bulundu ve çocuğa teslim edildi.

Düzce’nin Nusrettin ilçesinde meydana gelen kazada şüpheli bir kişi, 12 yaşındaki Kaira’ya ait bisikleti çaldı. Kazamdan sonra hırsız Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kovalandı. Kaira’yı memnun etmek isteyen ekipler, güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yüzlerce güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen ekipler, çalınan bisikleti buldu ve küçük çocuğa teslim etti.

Bisikletine kavuşan Kaira Yalçın, mutluluğunu dile getirerek polis ekiplerine teşekkür ederek, “Bisikletimi bulmama yardım eden tüm polislere teşekkür ederim. Doğum günü hediyemdi. Doğum günü hediyesiydi diyebiliriz. ikinci kez.”

Nuran Yalçın Anne; Polisler, bir sürü kamera görüntüsü gördükten sonra gerçekten bisiklete bindi. Hırsızlık Şubesi ve Valilik Emniyet Müdürlüğü’nden tüm polislere üstün çabalarından dolayı teşekkür ederiz. Kaira ikinci kez doğum günü hediyesini aldı, çok teşekkür ederim.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir