"Enter"a basıp içeriğe geçin

Esenyurt’ta freni boşalan tır ürküttü: 2. yaralı

Esenyurt’ta freni patlayan tır dehşet saçtı. Yokuş aşağı giderken bir ağaca ve ardından 4 araca çarpan kamyonet, elektrik direğini çevirerek durdu. Korkunç olayda iki kişi hafif şekilde yaralanırken, o anlar yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniyeler boyunca yansıdı.

Kaza, Esenyurt Zafer Mahallesi Adile Naşit Sokak’ta saat 10:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 plakalı FNT 835 plakalı kamyonetin sürücüsü, frenlerin patlamasıyla aracın kontrolünü kaybetti. Yolda bir ağaca ve ardından park halindeki 4 araca çarparak durun ve kaldırıma bir elektrik direği bırakın. Kaza çevredeki vatandaşlarda büyük paniğe neden olurken, ihbar üzerine olay yerine hemen çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan 2 kişi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Cadde bir süre trafiğe kapatılırken, araçların çekilmesiyle yol yeniden açıldı. Kaza anları an be an yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Allah’a şükür herhangi bir yaralanma olmadı.

Kazaya tanık olan Şenap Oka, “Sabah börek yiyorduk. Yukarıdan gelen bir kamyonetin çam ağacına çarptığını gördük. Sanırım frenleri gitmişti. Çam ağacına çarptıktan sonra sola kaydı. Sola kaymasaydı buradaki insanlara büyük bir güçle vuracaktı. Yönünü değiştirdikten sonra park halindeki araçlara çarptı ve sonra durmayı başardı. Ekipler olay yerine zamanında müdahale etti. Neyse ki yaralanan olmadı. arabalarda önemli maddi hasar oluştu.”

Kamyon fren patlaması

Kazaya tanık olan bir diğer vatandaş İdris Çoçkun ise, “Kamyonun freni patladı ve ağaca çarparak durdu. Arabalara çarptı, iki kişi yaralandı” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir