"Enter"a basıp içeriğe geçin

4 yaşındaki çocuğu ezerek öldüren adam evinde tutuklandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sokakta oynayan yabancı uyruklu 4 yaşındaki çocuk otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza yerinden kaçan şahıs, evinde çocuğa darp etmesi sonucu gözaltına alındı. Kişisel ifadesinde “Fark etmedim, bu yüzden devam ettim” dedi.

Kaza, saat 17.15 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Mürsel Paşa Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta oyun oynayan yabancı uyruklu Hattab Yusef Hamat’a (4 yaşındaki) HA yönetimindeki 41 AFF 166 plakalı otomobil çarptı. 4 yaşındaki Hattab Yousef ağır yaralanırken, sürücü olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlara haber verilmesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kaza yerine sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Acı haberle yıkılan aile, hastanede sinir krizi geçirdi.

“Fark etmedim, o yüzden devam ettim”

Yapılan çalışmalar sonucunda sürücü Khair Al-Din A. tutuklandı. (67 yaşında) evinde gözaltına alındı. Karakolda verdiği ifadede, birini ezdiğinin farkında olmadığını öğrenmiş, bu yüzden ayrılıp gitmişti. Yenidoğan Belediye Başkanı Ergun Mincek, “Sokaklar dar ve tümsekler olmadığı için bu işler kaçınılmaz. Bu sokaklar dar ve araçlar çok kullanılıyor. Buranın reisi benim ne yazık ki faydasız. Ne yaparsanız yapın. Burada biri öldükten sonra”.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir