"Enter"a basıp içeriğe geçin

4. Alanya Kitap Fuarı kapılarını misafirlerine açtı

4. Alanya Kitap Fuarı’nın ilk gününde ünlü oyuncu ve yazar Hadir Yenişirlioğlu kitapseverlerle buluştu. Başkan Yücel açılış konuşmasında, “En büyük yatırımımız geleceğimizin mimarlarına yaptığımız yatırımdır. Belediyemizin tüm birimleriyle bu anlayış ve özveriyle çalışmaya devam ediyoruz.”

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Alanya Kitap Fuarı, Alanya Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. 9 Ekim’e kadar sürecek ve 10 gün içinde önemli kitaplara ev sahipliği yapacak olan serginin ilk gününün konuğu oyuncu ve yazar Bahadir Yenişirlioğlu oldu. Flüt ve şiir konseri ile başlayan serginin ardından protokol konuşmaları yapıldı. Başkan Yücel konuşmasına “Ülkemiz adına umutlarımızı, hayallerimizi, parlak fikirlerimizi ve eğitime olan inancımızı geleceğe taşıyan en değerli varlığımızsınız” diyerek başladı. Hedef Öncelik Öncelikli Hedefimiz Eğitim alanında özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için yaptığımız faaliyetlerle şehrimizin eğitim ve kültür yaşamına önemli katkılar sağlamak.Bizim için en büyük yatırım yaptığımız yatırımdır. Bu duygu ve özveriyle belediyemizin tüm birimleriyle çalışmaya devam ediyoruz.”

“Öğrencilerimizle sayısız kitap topluyoruz”

Alanya’da Kitap Günlerinin en önemsedikleri etkinliklerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Yusel, “Kitaplar, çocuklarımızın beyin ve dil gelişimini doğrudan etkileyen en önemli araçlardır. Çocuklara kitabı sevdirmek bizim için çok önemli. Bu bağlamda Alanya Kitap Günleri’nde öğrencilerimiz ve büyüklerimiz ile sayısız kitap topluyoruz.Her etkinliğimizde çıtayı daha yükseğe çıkarmak, bir öncekinden daha iyisini ve daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki her iş İlim ve ilim ışığında ilerler bir amaca ulaşır. Bu süreçte okumanın önce kendimiz sonra toplumumuz için önemini vurguluyoruz. bu şehir” dedi.

Başkan Yücel’in konuşmasının ardından yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu bir röportaj verdi. Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan ve edebiyat alanındaki çalışmaları değerlendiren Yenişehirlioğlu, Yenişehirlioğlu’na hediye takdim etti. Serginin ikinci günü ise eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir