"Enter"a basıp içeriğe geçin

2 – İzmir’de bir işyerine iki kundaklama saldırısı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında husumetle çıkan kavganın ardından iki saat farkla tekelci bir tüccara iki molotof kokteyli atıldı. Olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaza, emikler ilçesi Anadolu Caddesi’nde bulunan bir tekel bayisinde meydana geldi. Aralarında tekel tüccarı E.İ.’nin de bulunduğu iki grup arasında dün başlayan kavganın çıktığı öne sürüldü. , günümüze kadar devam etmektedir. İlk olarak dün akşam saat 23:00 sıralarında tekel bayisinin önüne gelen kişi veya kişiler tarafından işyerinin penceresine molotof kokteyli atıldı. İhbarda belirtilen adrese gelen polis ekipleri olayla ilgili çalışmaya başlarken, yaklaşık iki saat sonra aynı iş yerine ikinci bir molotofkokteyli yapıldı.

4 kişi tutuklandı

İşyerinde çıkan küçük çaplı yangın, adrese sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, çok sayıda polis ekipleri olayı gerçekleştiren zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. İlk olay ve ikinci olayın devamında polis ekipleri toplam 4 zanlıyı gözaltına alarak gözaltına aldı.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir